Sosiaalinen media ja blogi

Instagramin ja blogin kautta voimme tarjota yrityksellesi näkyvyyttä retkeilystä, luonnosta ja ruoasta kiinnostuneelle sitoutuneelle yleisölle. Jaamme seuraajillemme inspiroivaa ja ajankohtaista sisältöä raaka-aineista, välineistä ja tekniikoista sisällyttäen mukaan reseptejä ja käytännön vinkkejä. Koska intohimolla tekeminen ja kestävä kehitys ovat meille lähellä sydäntä, niin työskentelemme vain yritysten kanssa, jotka jakavat meidän kanssa samat ydinarvot. Edustaako yrityksesi tuotetta tai palvelua, joka voisi sopia kanavillemme? Mielellämme kuulisimme lisää!

Reseptit

Meillä on pitkä ja laaja kokemus ruokamaailmasta ravintola-alan ammattilaisina. Seuraamme avoimin mielin trendejä, mutta kunnioitamme myös vanhoja klassikoita. Kestävä ruoka on meille erityisen tärkeää, jonka vuoksi suosimme ympäristöystävällisiä valintoja raaka-aineiden suhteen. Haluamme nostaa resepteissä esille kasvisten moniulotteisuutta, lähiruokaa ja sesonkiajattelua.

Kaipaatko sisältöä aikakausilehteen, verkkosivuille tai mainoksiin? Meiltä onnistuvat tekstit, tarinat, herkulliset reseptit ja tyylikkäät kuvat, eli koko paketti. 

Valokuvaus

Tarvitsetko tuotteestasi autenttisia kuvia luonnossa tai valokuvaajaa tapahtumaasi? Lotta kuvaa useimmiten luontoa, ruokaa ja potretteja, mutta kerro toki jos sinulla on jotain täysin erilaista mielessäsi. Keskustelemme mielellämme ideoista!

Kurssit / Workshopit / Catering

Etsitkö yhteistyötä kurssille tai workshopille? Onko tiedossa juhlia, tilaisuuksia tai tapahtumaa, johon tarvitset cateringia? Ota rohkeasti meihin yhteyttä! Järjestämme cateringia sekä sisä-, että ulkotiloihin ja myös sinne metsään.